Добре дошли в CUSTOMLIGHT.BG – интернет магазин за модифицирани фенери и аксесоари за тях. Магазинът е собственост на КЪСТЪМ ЛАЙТ ЕООД, дружество със седалище и адрес на управление в град София, жк Младост.

Дейността ни е ориентирана към ползвателите, които искат от своите фенери нещо повече или различно от това, което стандартната масова продукция може да им предложи.

Нашите фенери се използват най-често от ловци, правоохранителни органи, а също така и от туристи и велосипедисти, и въобще от хора с активен начин на живот.

Модификациите в повечето случаи са насочени към постигане на по-големи дистанции на светене и/или по-голямо количество светлина (лумени). Увеличението на дистанцията на светене или силата на светене на модифицираните от нас фенери често надвишава в пъти тази на идентичен фенер със стандартно заводско изпълнение. Разполагаме със значителен асортимент LED емитери, с различна цветова температура и индекс на цветопредаване (CRI).

Друг аспект при модицирането на фенерите е изборът на режим или група от режими на светенe, които в максимална степен да отговарят на нуждите на ползвателите, съобразно вида дейност, за която са предназначени. В това отношение възможностите са наистина големи, по отношение на броя, поредността и вида на режимите (включително Strobe, SOS, Biking), които могат да бъдат заложени във фенера. Напълно е възможно фенерът да се направи с един единствен режим, или със седем-осем нива на светене, със или без запомняне на последния използван режим. В повечето случаи нашите фенери позволяват на ползвателите допълнително сами да настройват фенера си, включително като избират между няколко групи режими, в зависимост от вида на модификацията.

Фенерите, които използваме за база на нашите модификации, са от отдавна утвърдилата се сред модифицираните фенери марка CONVOY,  която притежава характеристики, които са идентични с тези на фабричните фенерите от реномирани производители и от най-висок клас, като корпус от авиационен клас алуминий, анодация с най-висока степен на устойчивост на износване, позлатени контактни повърхности, минерални стъкла с антирефлексно покритие, най-висок клас водоустойчивост (позволяваща потапяне във вода до един метър), и удароустойчивост до изпускане от един метър върху бетонна повърхност.

Корпусите на някои от моделите на Convoy може да са брандирани с нашата марка Custom Light (например С8 и С8+).

Използваните части във фенерите (LED eмитери, драйвери и др.) са с най-високо качество и доказан произход, което гарантира максималното представяне и надеждната работа на нашите продукти. Всеки фенер се подлага на тестове, за да е сигурно, че ще отговаря на зададените параметри и изискванията на клиентите.

Всички наши фенери са с две години гаранция от датата на закупуване, удостоверено с касова бележка. Гаранцията покрива повреди, които са резултат от дефекти в материалите или производствения процес. Тази гаранция не засяга гаранционните права, които потребителите притежават по силата на закона, а е допълнение към тях.

В случай че искате да научите повече за нашите продукти, може да се свържете с нас на тел. 0883444588, на и-мейл office@customlight.bg, както и по skype, а ние ще се постараем в максимална степен да отговорим на вашите въпроси.

Екипът на CUSTOM LIGHT LTD