Необходими са няколко стъпки, за да реализирате успешно своята поръчка:

Разгледайте внимателно наличните в магазина артикули и изберете тези, покриващи критериите и отговарящи на предпочитанията, нуждите и финансите ви.

Стъпка 1: След като сте харесали даден продукт, кликнете върху снимката или името, за да отидете в детайлната страница на продукта.

Стъпка 2: Ако желаете да закупите продукта, които разглеждате в момента, натиснете бутона „ДОБАВИ”.

Стъпка 3: Уверете се, че именно този модел, който сте добавили в количката, отговаря на вашите изисквания. Влезте в своята количка и продължете със завършване на поръчката. Ако притежавате промо код, то в съотвеното обозначено поле, следва да го изпишете. Можете да изберете да продължите да пазарувате или да финализирате поръчката си. В случай че сте избрали да продължите да пазарувате се връщате отново на страницата с продуктите. Ако продуктите, които сте си избрали, са това, което търсите, бихте могли да финализирате поръчката си.
Може да изберете дали доставката да е до офис на Еконт, или до посочен от Вас адрес.

Стъпка 4: След натискане на бутона „ПОРЪЧКА” преминавате към следващо стъпало, където вариантите за клиента са няколко. Тези, които имат направена вече регистрация, натискат бутона „ВХОД” или се вписват чрез профила си във Facebook или Google+. Ако нямате регистрация, можете да попълните кратката форма за поръчка, вписвайки име, фамилия, е-mail и адрес. Пред вас се появява още една възможност – дали да запишете данните си, създавайки си профил в онлайн магазина или да ги използвате за еднократна поръчка. Разбира се, далеч по-рентабилно е те да бъдат запаметени и при следваща покупка няма да се налага да изписвате отново цялата тази информация, отнемаща от времето ви, ще имате достъп първи до всички промоционални оферти и също така и до специални предложения, достъпни само за регистрирани потребители.

Стъпка 5: „Преглед на избраните артикули преди завършване”. Ако не сте сигурни в артикулите, които сте избрали да поръчате, бихте могли да извършите повторен преглед. Ако желаете към поръчката да добавите предпочитания и желания, то можете да впишете това в полето, отбелязано като „допълнителни коментари към поръчка”.

Стъпка 6: Приемете общите условия, поставяйки отметка в квадратчето вдясно и натиснете бутона „ПОРЪЧВАНЕ”.

Това е всичко, което се изискваше от вас. Очаквайте E-mail за потвърждение.

Предвид на това, че фенерите се изработват индивидуално след получаване на поръчката, изпращането на поръчките става обикновено до края на деня, следващ този, в който са направени. В някои случаи е възможно да има забавяне, но не повече от два дена от получаване на поръчката.

Начинът за заплащане е с наложен платеж – заплащате поръчката си при доставка от куриер. Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест.

В готовност сме да отговорим на всички ваши въпроси. Освен на имейла, посочен в интернет магазина, можете да позвъните на телефон: 0883 444 588.

Благодарим ви, че избрахте да пазарувате от www.customlight.bg!