Модифициране на ваши собствени фенери

Наред с продажбата на модифицирани фенери, ние в CUSTOM LIGHT предлагаме и модифициране на ваши собствени фенери от марките CONVOY и EAGLE EYE. За фенери от други марки модифициране може да извършим само след оглед на фенера на място.

За модифицирането на фенерите се използват части с най-високо качество и гарантиран произход, което осигурява дълготрайно и надежно ползване на фенера.

Клиентът заплаща цена за модификацията, както и за траспорта на фенера в двете посоки, доколкото е приложимо. Преди да ни изпратите фенера си за модифициране, непременно се свържете с нас на някой от посочените в сайта контакти (телефон, и-мейл или skype), за уточняване на вида на модификацията и съответно на цената.

Гаранцията на вложените части  е 6 (шест) месеца от датата на получаване на фенера от клиента, удостоверено с касова бележка.

 

Ремонт и профилактика

В случай че притежавате фенер от марките CONVOY или EAGLE EYE и считате, че не работи толкова добре, както в началото, или въобще не работи, ние може да му направим профилактика или да го ремонтираме. Ремонт на фенери от други марки извършваме само след предварителен оглед на фенера на място. Клиентите заплащат цената за профилактика и/или ремонт, както и траспорт в двете посоки, доколкото е приложимо. Преди да ни изпратите фенери си, задължително се свържете с нас на някой от посочените в сайта контакти (телефон, и-мейл или skype), за уточняване на вида на ремонта и съответно на цената.

Гаранцията за вложените части при ремонт е 6 (шест) месеца от датата на получаване на фенера от клиента, удостоверено с касова бележка.